Pages

    Welcome to Betmania Blog

Ads 468x60px

Σάββατο 23 Ιανουαρίου 2016

Ντέρμπι για όλα τα γούστα


Καλημέρα και καλό Σαββατοκύριακο στους αναγνώστες του Betmania!

Από σήμερα ξεκινάμε μια καινούρια καινοτομία, δίνοντάς σας με την μορφή άρθρου εκτιμήσεις για τα ελληνικά παιχνίδια της αγωνιστικής! Ελπίζουμε να σας αρέσει και να την στηρίξετε! Ξεκινάμε.....


ΑΕΛ ΚΑΛΛΟΝΉ - ΠΑΝΘΡΑΚΙΚΟΣ
Στο πρώτο παιχνίδι της αγωνιστικής, η Καλλονή υποδέχεται τον Πανθρακικό σε ένα παιχνίδι μεγάλης σημασίας και για τις δύο ομάδες.Ειδικά για τους γηπεδούχους χαρακτηρίζεται do or die καθώς σε περίπτωση απώλειας θα μπλέξουν άσχημα στο θέμα παραμονής.....Do λοιπόν για την Καλλονή που πιστεύω θα πάρει μια νίκη οξυγόνο!
ΑΣΣΟΣ 2,45

ΠΑΝΙΩΝΙΟΣ - ΑΣΤΕΡΑΣ ΤΡΙΠΟΛΗΣ 
Ντέρμπι για ένα εισιτήριο που οδηγεί στα πλέι οφ είναι το σημερινό στην Νέα Σμύρνη.Ο τοπικός Πανιώνιος αντιμετωπίζει τους Αρκάδες που θα έχουν δύο σημαντικές απουσίες, αυτές του Ζησόπουλου και Μάσα που είναι τιμωρημένοι.Από την άλλη, ο Ουζουνίδης υπολογίζει τον Τζανδάρη. Πάνω από 3 γκολ περιμένουμε σήμερα σε ένα ανοικτό παιχνίδι.
OVER 2,45  

ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ- ΞΑΝΘΗ
Σε αυτό το παιχνίδι δεν θα σταθώ ιδιαίτερα καθώς τα πράγματα είναι ξεκάθαρα.Το μόνο που θα προσπαθήσω να ψάξω είναι ίσως ένα γκολ από τους φιλοξενούμενους...Αμφίσκορο λοιπόν μόνο και μόνο για το θεαθήναι!
GOAL 2,45

ΛΕΒΑΔΕΙΑΚΟΣ - ΠΑΝΑΘΗΝΑΪΚΟΣ
Απρόσμενα υψηλές πτήσεις για την ομάδα της Βοιωτίας που βρίσκεται στην 7ή θέση του βαθμολογικού πίνακα. Ναι, συμφωνώ, ότι αυτό είναι χάρη στο λίγο των βαθμών που χωρίζουν την παραμονή με τις ανώτερες θέσεις αλλά ανεξάρτητα από αυτό, ο Λεβαδειακός παίρνει βαθμούς από το πουθενά.Οι πράσινοι, το θέλουν περισσότερο και θεωρώ πως θα το πάρουν δύσκολα η εύκολα.
ΔΙΠΛΟ 1,83

ΒΕΡΟΙΑ - ΠΑΝΑΙΤΩΛΙΚΟΣ 
Οι δύο πιο απρόβλεπτες ομάδες της Super League (κατά την προσωπική μου άποψη) παίζουν μεταξύ τους. Δύσκολο να προσεγγίσει κάποιος την έκβαση του συγκεκριμένου αγώνα αλλά τουλάχιστον θα προσπαθήσω. Θα επιλέξω το 2-3 τέρματα που πιστεύω θα επιβεβαιωθεί, καθώς περιμένω ένα παιχνίδι υπομονής χωρίς πολλά ρίσκα.
2-3 1,68 

ΑΤΡΟΜΗΤΟΣ - ΠΑΣ ΓΙΑΝΝΙΝΑ 
Ούτε που περνούσε από το μυαλό στο ξεκίνημα της χρονιάς των διοικούντων του Ατρομήτου, πως στα μισά της περιόδου θα βρίσκονταν στην επικίνδυνη ζώνη, Κακές εμφανίσεις, ελάχιστα γκολ, και μόνο από προσωπικές ενέργειες με καθόλου φαντασία επιθέσεις οδήγησαν την ομάδα του Περιστερίου με 18 βαθμούς στην 14ή θέση. Σταθερά δυνατός και φέτος ο ΠΑΣ που αποτελεί την πιο σταθερή ομάδα τα τελευταία χρόνο, πράγμα που δείχνει την πολύ καλή δουλειά που γίνεται. 2-3 και εδώ ελπίζοντας να έχουν καταλάβει εκεί στο Περιστέρι πως για να κερδίσουν πρέπει να σκοράρουν!
2-3 1,68

ΗΡΑΚΛΗΣ 1908 - ΠΛΑΤΑΝΙΑΣ Τον περιμέναμε, ήρθε και δείχνει πως με μεράκι μπορείς να πετύχεις! Χωρίς πολλά λόγια, ο Γηραιός διανύει μια ξεκούραστη χρονιά, πετυχαίνει τον στόχο του ως τώρα και βλέπει την συνέχεια με μεγάλη αισιοδοξία!Αγωνιστικά μια από τα ίδια από τους Κρητικούς που χωρίς να εντυπωσιάζουν παίρνουν βαθμούς και συντηρούνται. Σύνολο τερμάτων που αγαπούν οι δύο αυτές ομάδες!
2-3 1,68

Καλή αρχή να έχουμε και καλή επιτυχία στις επιλογές σας!
Με εκτίμηση......Ο Ιδιοκτήτης  

0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου