Pages

    Welcome to Betmania Blog

Ads 468x60px

Σάββατο 31 Δεκεμβρίου 2016

Αλλαγή για μία (ίσως) φορά


Καθόλου δάκρυα για το 2016 που σε λίγες ώρες θα μας αποχαιρετήσει. Ανυπομονησία για 2017 που καταφθάνει ελπίζω με μεγαλύτερες φιλοδοξίες αλλά ως τότε έχουμε λίγο χρόνο να ασχοληθούμε με τα δικά μας.

Θα σας εκπλήξω σήμερα διότι όπως έχετε συνηθίσει σε παιχνίδια Αγγλίας μικρότερων κατηγοριών, η δυάδα μου αποτελείται αποκλειστικά από over και goal. Δύσκολα επιλεγω σημεία σε τέτοια αμφίρροπα πρωταθλήματα. Η Πιτέρμπορο, ωστόσο, με έκανε να αλλάξω ίσως για μια και μόνο φορά την λογική μου (θα δείξει ανάλογα αν θα βγει) και να επιλέξω σημείο και μάλιστα τον άσσο την εν λόγω ομάδας. Η μια αλλαγή ήταν ήδη αρκετή για σήμερα, δεν προχωράω σε άλλες.

Με το σκεπτικό αυτό, εκτιμώ πως περισσότερα από 3 γκολ θα έχουμε στον αγώνα της Μπρίστολ Ρόβερς με την Γουίμπλεντον. Την δεύτερη χειρότερη άμυνα στην πρωτάθλημα διαθέτει η Μπρίστολ που δέχεται γκολ σχεδόν σε κάθε αγωνιστική της. Βάζει όμως και σε κάθε αγωνιστική γκολ με αποτέλεσμα να γίνονται  over τα πεσισσότερα παιχνίδια της. Πρόκειται για μια πολύ καλή επιλογή όσων αρέσκονται να παίζουν over.

743) ΜΠΡΙΣΤΟΛ ΡΟΒΕΡΣ - ΓΟΥΙΜΠΛΕΝΤΟΝ (OVER) 1.85
746) ΠΙΤΕΡΜΠΟΡΟ - ΚΟΒΕΝΤΡΙ (ΑΣΣΟΣ) 1.60

#John 

0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου