Pages

    Welcome to Betmania Blog

Ads 468x60px

Παρασκευή 13 Ιανουαρίου 2017

Δυάδα που πληρώνει 4.6!


Χαίρεται. Με Γαλλία στο μεγαλύτερο μέρος του το σημερινό πρόγραμμα και με κάποιες αναλαμπές από τις μικρότερες κατηγορίες Αγγλίας και Ισπανίας.

Πρώτη επιλογή είναι από το πρωτάθλημα με τις μεγάλες αποδόσεις σε πολλά γκολ και αυτό γιατί ελάχιστες φορές στα παιχνίδια αυτής της κατηγορίας μπαίνουν περισσότερα από δύο τέρματα. Ωστόσο, σε μερικές περιπτώσεις οι αποδόσεις είναι λίγο τσιμπημένες και αυτό θα προσπαθήσω να εκμεταλλευτώ σήμερα. Τσιμπημένο, λοιπόν βρίσκω το 2.15 στον αγώνα του Ερυθρού με την Κλερμόν. Ομάδες που πρεσβεύουν το ρητό όσα φάμε και όσα βάλουμε είναι μια ακριβή - καλή επιλογή για την σημερινή μέρα.

Θα κλείσω την δυάδα μου με το over από την Σεγούδα Ντιβισιόν. Η Κάντιθ με την Βαγιαδολίδ δίνουν την μάχη τους για μια θέση στην 6άδα και ως τώρα φαίνεται να κερδίζει η γηπεδούχους με μια διαφορά 5 βαθμών από την σημερινή της αντίπαλο. Η Βαγιαδολίδ δεν θα είναι καθόλου εύκολος αντίπαλος για την Κάντιθ η οποίο ωστόσο προέρχεται από 4 σερί νίκες ανεξαρτήτως έδρας.  Πρώτη επιλογή το over που πληρώνει και αυτό με 2.15.

1642) ΕΡΥΘΡΟΣ ΑΣΤΕΡΑΣ  -  ΚΛΕΡΜΟΝ (OVER) 2.15
1942) ΚΑΝΤΙΘ - ΒΑΓΙΑΔΟΛΙΔ (OVER) 2.15

#Roman

0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου