Pages

    Welcome to Betmania Blog

Ads 468x60px

Σάββατο 21 Οκτωβρίου 2017

Ξεσπά η Μονακό!


Χαίρεται. Ταμείακι χθες αφού πέρασαν οι επιλογές μου μετά από δύο αποτυχημένες προσπάθειες μεσοβδόμαδα. Το ήθελα για ψυχολογικούς λόγους, καθώς τις τελευταίες μέρες, δεν περνούσαν οι εκτιμήσεις στο όριο. Θέλω να συνεχίσω και να φτιάξω ένα μικρό σερί και όπου φτάσει.

Η Μονακό, δεν βρίσκεται σε καλή κατάσταση και αυτό φαίνεται το τελευταίο διάστημα και στο πρωτάθλημα αλλά και στην Ευρώπη. Θα ψάξει κόντρα στην Καέν το ξέσπασμα το οποίο θα επαναφέρει την ηρεμία στην ομάδα μετά από τις μέτριες πρόσφατες εμφανίσεις. Γι'αυτό το λόγο, θα εμπιστευτώ την δύναμη της έδρας και την φόρα της γηπεδούχου, δίνοντας το over αρχικά και σε συνδυασμό με τον άσσο.


Ανοιχτό παιχνίδι, με γκολ εκατέρωθεν περιμένω στην Γαλλία. Η Ναντ με την Γκινγκάμπ, παραδοσιακά, μας προσφέρουν όμορφους αγώνες χωρίς αυτό απαραίτητα να σημαίνει πως αυτοί οι αγώνες έγιναν και over. Σήμερα θα γίνει. Και θα γίνει διότι, η Ναντ διανύει την καλύτερη σεζόν των τελευταίων ετών αφού βρίσκεται στην 5ή θέση και με καλό σχετικά ποδόσφαιρο σε θέμα απόδοσης. Από την άλλη, η Γκινγκάμπ που κινείται, στα ίδιο μονοπάτια με την περυσινή χρονιά και μάλλον θα αναζητήσει και τα ίδια πράγματα. Όπως και να έχει, το over έχει βάση και λογικά θα επαληθευτεί.

754) ΜΟΝΑΚΟ - ΚΑΕΝ (ΑΣΣΟΣ ΚΑΙ OVER) 2.80
805) ΝΑΝΤ - ΓΚΙΝΓΚΑΜΠ (OVER) 2.05


#Roman 

0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου