Pages

    Welcome to Betmania Blog

Ads 468x60px

Παρασκευή 20 Οκτωβρίου 2017

Παιχνίδι με γκολ σε Γαλλία και Γερμανία

Χαίρεται. Ήρεμα πράγματα σήμερα, θέλω να προσπεράσω αυτή την μέρα και να πάμε αμέσως στις δύο επόμενες, αλλά δεν γίνεται! Αφού δεν γίνεται, πάμε να δούμε τα δύο παιχνίδια που έχω για σήμερα Παρασκευή, μπας και περάσει αυτή (κατ'εμέ) αδιάφορη στοιχηματικά μέρα.

Για αρχή, θα σας πάω στην β΄ Γαλλίας, που γλυκοκοιτάζω το over στην αναμέτρηση της Νίμ με την Μπρέστ. Οι μεν έκτοι, οι δε, τρίτοι αλλά μην ψαρώνετε, η διαφορά τους είναι μόλις 2 βαθμοί. Η τρομερή επιθετικά Νιμ, θα αντιμετωπίσει την πολύ στιβαρή στα μετόπισθεν Μπρεστ, με σκοπό να φύγει με το τρίποντο που ίσως την φέρει και σε συνδυασμό άλλων αποτελεσμάτων κάπου μέσα στην τετράδα. Αμυντικά, έχει τα θεματάκια της και εκεί θα πατήσει για να ζητήσω το over. Αυτή την στιγμή, στο 1.70.

Στην συνέχεια, θα ρισκάρω το σύνολο τερμάτων στην γερμανική αναμέτρηση της Σάλκε με την Μάιντζ. Θεωρώ πως θα δούμε ένα κλειστό παιχνίδι με τις δύο ομάδες να είναι ιδιαίτερα προσεκτικές στην αμυντική τους λειτουργία. Μια επιλογή του 2-3, πιστεύω πως μας καλύπτει ειδικά αν βρει πρώτη γκολ η Σάλκε.

547) ΝΙΜ - ΜΠΡΕΣΤ (OVER) 1.70
566) ΣΑΛΚΕ - ΜΑΙΝΤΖ (2-3) 1.72


#Roman

0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου