Pages

    Welcome to Betmania Blog

Ads 468x60px

Τρίτη 17 Οκτωβρίου 2017

Σεβασμός στην πρωταθλήτρια

Χαίρεται! Το παιχνίδι χάθηκε από την στιγμή που η Λέστερ βρέθηκε πίσω! Φαινόταν πως δεν θα το γυρνούσε αν γινόταν το 0-1 και αφού έγινε, είχε μια πρόχειρη απάντηση και τίποτα παραπάνω. Το over στην Ισπανία επιβεβαιώθηκε από το ημίχρονο!

Για αρχή, θα ακολουθήσω τον άσσο της Μονακό και ας πέφτει εδώ και δύο μέρες σε θέμα απόδοσης. Θεωρώ εξαιρετικά δύσκολο να μην πάρει μια νίκη η πρωταθλήτρια Γαλλίας στις πρώτες τρεις αγωνιστικής του Champions League. Σίγουρα δεν είναι στην κατάσταση που βρισκόταν παρατεταμένα την περασμένη σεζόν αλλά την εμπιστοσύνη προς το πρόσωπό της δεν την έχασε. Οριακά κρατιέται στο 1.60 το σημείο με τάσεις υποχώρησης.

Δεύτερη επιλογή το over στο Τσέλτεναμ - Γκρίσμπι Τάουν. Με σκοπό την 7η θέση και οι δύο αποτελούν σταθερές ομάδες, χωρίς σκαμπανεβάσματα στην απόδοσή τους. Ο ένας βαθμός που τις χωρίζει, δείχνει πόσο μοιάζουν σαν ομάδες αφού και τα γκολ υπέρ αλλά και τα κατά είναι σχεδόν τα ίδια! Αμφίσκορο που θα μας δώσει το over που αναζητάμε! Ίσως, δεν μας δώσει νικητή αλλά ποιος νοιάζεται!

1781) ΜΟΝΑΚΟ - ΜΠΕΣΙΚΤΑΣ (ΑΣΣΟΣ) 1.60
1802) ΤΣΕΛΤΕΝΑΜ - ΓΚΡΙΣΜΠΙ ΤΑΟΥΝ (OVER) 1.80


#Roman 

0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου