Pages

    Welcome to Betmania Blog

Ads 468x60px

Τρίτη 31 Οκτωβρίου 2017

Αντέχει στην Ελβετία η ΤΣΣΚΑ

Καλησπέρα. Αργήσαμε λίγο σήμερα αλλά δεν νομίζω να έχετε παράπονο, θα έχουμε και κείμενα. Αν κάτσω να αναλογιστώ τα αποτελέσματα των προηγούμενων ημερών, το πρόσημο, ήταν πολύ θετικό αν βάλουμε κάτω, τα 5(!) σερί ταμεία που είχα! Σταματάω να ευλογώ τα γένια μου και προχωρώ στις εκτιμήσεις!

Στην Ελβετία, η Βασιλεία, θα αντιμετωπίσει την ΤΣΣΚΑ Μόσχας, για την τέταρτη αγωνιστική των ομίλων. Δεν θα είναι τόσο εύκολο για τους Ελβετούς, όπως ο αγώνας πριν δύο εβδομάδων όπου η Βασιλεία πέρασε με σχετική ευκολία από την Ρωσία. Δίνω πλεονέκτημα στους φιλοξενούμενους αφού βρίσκονται σε καλύτερη αγωνιστική κατάσταση αφού από τους γηπεδούχους που στο τελευταίο τους ματς προβλημάτισαν. Αμυντικά έχουν τα θεματάκια τους και οι δύο αλλά το πρόβλημα για την Βασιλεία είναι μεγαλύτερο.

Γκολ χωρίς όμως απαραίτητα και θέαμα, προβλέπω, στην αναμέτρηση της Φούλαμ με την Μπρίστολ Σίτι. Δεν αποτελούν σαν ομάδες τίποτα το εξαιρετικό αλλά γενικά οι αναμετρήσεις μεταξύ τους προσφέρουν γκολ. Χαρακτηριστικό παράδειγμα είναι πως τα 4/5 παιχνίδια έχουν βγει over με την μοναδική περίπτωση που δεν βγήκε να χάθηκε για ένα. Στα τρία μάλιστα με γηπεδούχο την Φούλαμ, όλα κατέληξαν over.


557) ΒΑΣΙΛΕΙΑ - ΤΣΣΚΑ ΜΟΣΧΑΣ (Χ2) 1.88
583) ΦΟΥΛΑΜ - ΜΠΡΙΣΤΟΛ ΣΙΤΙ (
OVER) 1.65

#
Roman

0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου