Pages

    Welcome to Betmania Blog

Ads 468x60px

Σάββατο 30 Σεπτεμβρίου 2017

Θα "κουβαλήσει" η Ατλέτικο

Καλημέρα σε όλους και καλή στοιχηματική χρονιά να έχουμε. Θέλω προτού περάσω στην πρώτη δυάδα για φέτος, να ευχαριστήσω το κοινό του Betmania για την στήριξή του αυτά τα δύο χρόνια και να ζητήσω άφεση αμαρτιών για την καθυστέρησή μας φέτος.


Σε ένα κουπόνι που δεν διεκδικεί δάφνες ποιότητας, η Ατλέτικο Μαδρίτης μοιάζει ικανή να κουβαλήσει το ρόλο του φαβορί στην αναμέτρησή της με την Λεγκάνιες απόψε το βράδυ. Ξεπέρασε το πολύ κακό ξεκίνημα που είχε στην εκκίνηση του πρωταθλήματος, βρήκε τα πατήματα που έψαχνε και πλέον είναι αξιόπιστη να παίρνει τέτοιου είδους παιχνίδια. Θυμίζω πως η ομάδα του Σιμεόνε, παραμένει αήττητη για 10 αγωνιστικές(!). Δεδομένο των συνθηκών, το 1.60 φαντάζει μια ικανοποιητική λύση στα μάτια μου.

Στην Γαλλία, η Ντιζόν για να παραμείνει στην κατηγορία, είναι υποχρεωμένη να κερδίζει παιχνίδια σαν και τα σημερινά. Αντιμετωπίζει το Στρασβούργο το οποίο τους έχει μπερδέψει όλους φέτος,  αλλά όχι έμενα. Πήρε ένα τεράστιο βαθμό μέσα στην έδρα της Λυών και μάλιστα κατάφερε να βρει δίχτυα 3 φορές. Άρχισαν λοιπόν, να μιλάνε για την ομάδα έκπληξη που θα ξεκινήσει όμως από εδώ και πέρα την πραγματική της πορεία. Τρίχες! Θέλει πολλά ψωμιά ακόμα για να γίνει ομάδα έκπληξη για να συμβαίνει συχνά το εκκωφαντικό 3-3 που προανέφερα. Σήμερα θα μιλήσει η έδρα, η εμπειρία και η λίγο καλύτερη ποιότητα των γηπεδούχων.

1601) ΛΕΓΚΑΝΙΕΣ - ΑΤΛΕΤΙΚΟ ΜΑΔΡΙΤΗΣ (ΔΙΠΛΟ) 1.60
1588) ΝΤΙΖΟΝ - ΣΤΡΑΣΒΟΥΡΓΟ (ΑΣΣΟΣ) 2.05

Roman


0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου