Pages

    Welcome to Betmania Blog

Ads 468x60px

Κυριακή 15 Οκτωβρίου 2017

Restart για Μάλαγα

Χαίρεται. Δεν πληρωθήκαμε χθες, αφού η Μπαρτσελόνα δεν κατάφερε να πάρει την νίκη στο ντέρμπι της αγωνιστικής στην Ισπανία με αντίπαλο την μαχητική Ατλέτικο. Περισσότερο ενδιαφέρον και με καλύτερες στοιχηματικά επιλογές η Κυριακή.

Για αρχή, θα εμπιστευτώ την ομάδα που νομίζω ότι αδικείται από την βαθμολογική της θέση. Η Μάλαγα, δεν είναι τόσο τραγική όπως δείχνει η τελευταία θέση που βρίσκεται και ο μόλις ένας βαθμός που έχει στις 8 πρώτες αγωνιστικές! Τουλάχιστον επιτακτική η νίκη σήμερα, με μια στα μέτρα της ομάδα, που συνεχίζει το αλλόκοτο στυλ ποδοσφαίρου το οποίο, ωστόσο, την έβγαλε κερδισμένη την περσινή χρονιά.

Την δυάδα μου συμπληρώνει μια επιλογή με κόρνερ από το παιχνίδι Στρασβούργο - Μαρσέιγ! Η καλή έδρα της γηπεδούχου ομάδας αλλά και η θέληση για νίκη των φιλοξενούμενων με κάνει να κλείνω στην κατηγορία κόρνερ, αφού περιμένω ένα παιχνίδι ανοιχτό, με επιθέσεις και από τος δύο πλευρές. Σημειώνω, πως με νίκη σήμερα εκτός έδρας η Μαρσέιγ, ανεβαίνει πολύ ψηλά στην βαθμολογία φτάνοντας μάλιστα και την Μονακό.

1640) ΣΤΡΑΣΒΟΥΡΓΟ - ΜΑΡΣΕΙΓ (ΚΟΡΝΕΡ 9.5 OVER) 1.75
1619) ΜΑΛΑΓΑ - ΛΕΓΚΑΝΕΣ (ΑΣΣΟΣ) 2.05


#Roman 

0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου