Pages

    Welcome to Betmania Blog

Ads 468x60px

Παρασκευή 13 Οκτωβρίου 2017

Χαλαρά και ήσυχα

Καλημέρα σε όλους. Αφού πέρασαν τα προκριματικά του Παγκοσμίου Κυπέλλου τα οποία ναι μεν ήταν πολύ συναρπαστικά σαν αγώνες, αλλά από την άλλη "κουβάδιασαν" τους περισσότερους παίκτες που εμπιστεύτηκαν τα χρήματά τους σε αυτά τα παιχνίδια.

Σήμερα, μια χαλαρή κατά κύριο λόγο δυάδα για παιχνίδι, αφού αύριο έχουμε ξανά αγωνιστική δράση, σε όλη την Ευρώπη και όχι μόνο. Έτσι λοιπόν, η μέρα εκτός από μερικές περιπτώσεις δεν προσφέρεται για ανοίγματα και ειδικά μετά από τους αγώνες που προηγήθηκαν το προηγούμενο διάστημα.

Στην Γαλλία και στο "ντέρμπι" της ημέρας, έχω επιλέξει μια πρόταση που την δίνω πρώτη φορά και σκοπεύω να καθιερώσω όταν αυτή προτείνεται αγωνιστικά. Κόρνερ 9.5 που πρακτικά σημαίνει πως αναζητάμε  10 κόρνερ σε ολόκληρο το παιχνίδι για να πιάσουμε την επιλογή. Μια ματιά στα ματς της Μονακό αν κάνει κάποιος και προσέξει το συγκεκριμένο στατιστικό, θα με δικαιολογήσει προτού σκεφτεί, τι δίνει αυτός!(Οι αποδόσεις διαφέρουν από στοιχηματική εταιρία σε στοιχηματική).

Δεύτερη επιλογή από την αγαπημένη Β' Γαλλίας. Η πιο φορμαρισμένη χωρίς καμιά αμφιβολία ομάδα στην κατηγορία είναι η Ρεμς που παραδίδει μαθήματα επιθετικού ποδοσφαίρου. Βρίσκεται στην κορυφή με σχετική ευκολία και θεωρώ πως θα κάτσει αρκετά στην θέση αυτή αν καταφέρει να ξεπεράσει μικρά εμπόδια όπως το σημερινό. Η Σατορού δεν φοβίζει μα μόνο φοβάται. Αν δεχθούμε πως οι γηπεδούχοι διαθέτουν την χειρότερη άμυνα στο πρωτάθλημα και οι φιλοξενούμενοι την καλύτερη, καταλήγουμε και στην επιλογή μας. Οβερ και 1.90 που μας ανεβάζει αρκετά στον συντελεστή μας!

1268) ΛΥΩΝ - ΜΟΝΑΚΟ (OVER ΚΟΡΝΕΡ 9.5) -
1239) ΣΑΤΟΡΟΥ - ΡΕΜΣ (OVER) 1.90


#Roman


0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου