Pages

    Welcome to Betmania Blog

Ads 468x60px

Παρασκευή 17 Νοεμβρίου 2017

Επιστροφή στα ταμεία!

Γεια σας! Βραδιά με 11 παιχνίδια στο πρόγραμμα για μας τους ξενύχτηδες και μάλιστα με πολύ καλές αποδόσεις. Σίγουρα δεν θα έχουμε εκπλήξεις τύπου χθεσινές, 90 πόντους ημίχρονο, αλλά με τις προτάσεις μας πιστεύω να πάμε σε ένα εύκολο και χωρίς άγχος ταμείο!

Η πρώτη πρόταση για σήμερα είναι το διπλό της Νέας Ορλεάνης μέσα στο Ντένβερ. Με την απόδοση στο 2.50, νομίζω πως είναι μια πολύ καλή ευκαιρία για να ποντάρουμε αν συνυπολογίσει κανείς και την επιστροφή του βασικού πλέι μέικερ της ομάδας, Rajon Rondo. Ο ίδιος μπορεί να επιστρέφει από τραυματισμό και να μην έχει βρει ακόμα ρυθμό αλλά όταν σε 14 λεπτά (τελευταία αναμέτρηση με Ράπτορς) έχεις 4 πόντους, 8 ασσίστ, 2 ριμπάουντ και 1 κλέψιμο νομίζω πως θα βοηθήσει αρκετά το έργο των Πέλικανς. Μάλιστα, όπως δήλωσε και στη σημερινή του συνέντευξη ο προπονητής της ομάδας, Άλβιν Τζέντρυ, θα δωθεί περισσότερος χρόνος στον 31χρονο πλέι μέικερ στο σημερινό αγώνα. Μεταξύ 20 με 24 λεπτών, τα οποία, φαίνονται αρκετά για να δώσει ρυθμό στην ομάδα του. Στην αντίπερα όχθη, το Ντένβερ στερείτε τα κορμιά που θα μαρκάρουν τους Κάζινς και Ντέιβις καθώς ο Φαρίντ δεν φαίνεται να είναι και το καλύτερο ματσάρισμα σε κανέναν τους.

Ο επόμενος αγώνας που θα προτείνω είναι αυτός των Νικς στο Τορόντο, με όβερ 212.5. Επιθετικές ομάδες και οι δύο, δεν στηρίζονται και πολύ στην σκληρή τους άμυνα και αυτό φαίνεται και στα αποτελέσματά τους.
Μάλιστα, η πρόταση για όβερ, ευνοείται αρκετά από το νέο στυλ παιχνιδιού των Ράπτορς, το οποίο είναι αρκετά επιθετικό. Επίσης άλλο ένα μεγάλο συν είναι και η επιστροφή του Λάουρι σε all-star εμφανίσεις, όπως βλέπουμε και στις 2 τελευταίες αναμετρήσεις, καθώς είχε κάνει ένα "μουδιασμένο ξεκίνημα. Τέλος από την άλλη πλευρά οι Νικς προέρχονται από μία μεγαλειώδης νίκη επί της Γιούτα, η οποία έχει μία από τις καλύτερες άμυνες φέτος με παθητικό κάτω από 100 πόντους.

Συγκεκριμένα
New York Knicks - Toronto Raptors (Over 212.5) 1.62
New Orleans Pelicans - Denver Nuggets (
Διπλό) 2.50

#
Mr America

0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου