Pages

    Welcome to Betmania Blog

Ads 468x60px

Σάββατο 18 Νοεμβρίου 2017

Έπεν, γιατί όχι!



Καλό μεσημέρι! Πρωταθλήματα ξανά στο πρόγραμμα και το χαμόγελο όλων των παικτών επιστρέφει. Πίσω στην θέση μας και εμείς που για να πω και την αλήθεια, μας είχε λείψει!

Όσοι με παρακολουθείται στενά, θα έχετε διαπιστώσει, πως μου αρέσουν τα παιχνίδια με γκολ! Προτιμώ να ψάχνω τέρματα και με εξιτάρει πολύ όταν δυσκολεύομαι να ανακαλύψω παιχνίδια που θα μου χαρίσουν απλόχερα το over! Σήμερα, θα συνεχίσω, στο ίδιο μοτίβο και θα σας προτείνω μια δυάδα από over λίγο αμφισβητούμενα, αλλά θα τα πούμε στην συνέχεια!

Όποιος παίζει over, δεν μπορεί να μην παραδεχτεί πως δεν κοιτάει πρώτα πρώτα τα μικρότερα πρωταθλήματα της Αγγλίας για να βρει μια ευκαιρία. Αν το αρνηθεί, θα είναι ψεύτης. Εγώ, νομίζω πως βρήκα ένα over που θα επαληθευτεί και αυτό είναι το Όλνταμ - Ροτσντειλ. Μαύρα χάλια και οι δύο που από το ξεκίνημα απλά αλλάζουν θέση με τους κάτω της βαθμολογίας. Κακές άμυνες, μέτριες επιθέσεις και πολύ άγχος που αυτό εν μέρη δικαιολογείται εξαιτίας της πίεσης που δέχονται για κάτι καλύτερο. Άξιο αναφοράς είναι πως οι γηπεδούχοι στα 16 παιχνίδια τους ως τώρα κατάφεραν να κάνουν over τα 14(!) ενώ διαθέτουν και τον τρίτο σκόρερ στην κατηγορία με 10 γκολ (Ντουλέ) ο οποίος έχει πετύχει περίπου τα μισά γκολ όλης της ομάδας!

Ξέρω, θα πείτε, πάλι την Έπεν? Ναι, γιατί όχι θα απαντήσω εγώ. Αφού είναι η χαρά του over με 8 σερί στο ενεργητικό της και συνεχίζει. Αφού έχει την χειρότερη άμυνα στο πρωτάθλημα αλλά στην επίθεση, εντελώς παράλογα, βρίσκει δίχτυα με τον μόνιμο σκόρερ της Λεγιέ, τρίτο σκόρερ στο πρωτάθλημα. Αντιμετωπίζει μια ομάδα που γενικά δεν φοβίζει και συγκεκριμένα για την Έπεν, αποτελεί κατάλληλο αντίπαλο για να διεκδικήσει την νίκη, αν δεν την προδώσει πάλι η τραγική της άμυνα!

690) ΌΛΝΤΑΜ - ΡΟΤΝΤΕΙΛ (OVER) 1.75
783) ΕΠΕΝ - ΑΝΤΒΕΡΠ (OVER) 1.60


#John 




0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου