Pages

    Welcome to Betmania Blog

Ads 468x60px

Παρασκευή 24 Νοεμβρίου 2017

Παρασκευή με γκολ


Χαίρεται. Το σημερινό μου πέρασμα είναι από Αγγλία στο μοναδικό παιχνίδια και το οποίο ανοίγει την αυλαία της 13ης αγωνιστικής για την Premier League, αλλά και στην δεύτερη κατηγορία της Γαλλίας που εντόπισα έναν άσσο που δύσκολα θα σπάσει.

Γουέστ Χαμ και Λέστερ κοντράρονται στις δέκα το βράδυ. Φέτος, έχουν την τάση και να βάζουν αλλά κυρίως και να δέχονται αρκετά τέρματα στους αγώνες τους. Πράγμα που σημαίνει πως είναι επιθετικά ικανές, αλλά αμυντικά έχουν πολλά και σοβαρά προβλήματα. Σαν ομάδα, η Λέστερ βρίσκεται ένα κλικ πιο πάνω από την αντίπαλό της και αν πρέπει να επιλέξω νικητή στην τωρινή φάση, θα επέλεγα τους φιλοξενούμενους. Ωστόσο, η κρισιμότητα του αγώνα για την Γουέστ Χαμ με κάνει να πάω στα γκολ και συγκεκριμένα στο over.

Άσσο όμως, και μάλιστα δυνατό θα προτείνω το Παρίσι. Η Κεβιγί που θα αντιμετωπίσει σήμερα, δεν μοιάζει ικανή να χαλάσει τα σχέδια για μια εύκολη νίκη. Από τις χειρότερες ομάδες της κατηγορίας και μάλιστα με την ψυχολογία στα πατώματα αφού εκτός από την τελευταία νίκη της την προηγούμενη αγωνιστική, είχα να πάρει βαθμό από τις 15 Σεπτεμβρίου η για να το πω αλλιώς, 9 αγωνιστικές.

1428) ΓΟΥΕΣΤ ΧΑΜ - ΛΕΣΤΕΡ (OVER) 1.75
1393) ΠΑΡΙΣΙ - ΚΑΒΙΓΙ (ΑΣΣΟΣ) 1.75


#Roman

0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου