Pages

    Welcome to Betmania Blog

Ads 468x60px

Παρασκευή 24 Νοεμβρίου 2017

Ήρθε η ώρα για νίκη

Δεν έπεσα χθες στην παγίδα να ασχοληθώ με τα χθεσινά παιχνίδια του Γιουρόπα Λιγκ αφού δεν με πηγαίνει καλά τις τελευταίες μέρες, δεν θα έπαιζα και με την τύχη μου κιόλας!

Μπόλικο πράγμα σήμερα, έρχεται τριήμερο φωτιά και πάμε να ξεκινήσουμε θετικά, και να επανέλθουμε στην φυσική θέση των πραγμάτων.

Μια τραγική περίοδο θέλει να αφήσει πίσω της η Σεντ Ετιέν, αφού μετρά ήδη 5 παιχνίδια χωρίς νίκη. Αν και αποδίδει πολύ καλά σε όλα της τα παιχνίδια, το πρόβλημα στο γκολ είναι αυτό που την κάνει να φεύγει από κάθε αγώνα με έναν η και κανένα βαθμό. Ήρθε η ώρα για ανάκαμψη την οποία για να πω την αλήθεια την περίμενα καιρό τώρα. Ο άσσος στο 1.80.

Στην τρίτη κατηγορία της Γαλλίας, η Σολέ θα φιλοξενηθεί από την όγδοη Σανουά με πρώτη επιλογή μου το over. Μετά από το κάζο ολκής της προηγούμενης βδομάδας, η αποψινοί τρεις βαθμοί γίνονται πιο επιτακτικοί από ποτέ. Εύκολο το έργο τους δεν θα είναι, αφού αντιμετωπίζουν την συμπαγής σε όλες τις γραμμές Σανουά. Το goal goal  είναι εξίσου μια πολύ δυνατή επιλογή αλλά εγώ θα επιμείνω στο over του 1.95.

1401) ΣΑΝΟΥΑ - ΣΟΛΕ (OVER) 1.95
1422) ΣΕΝΤ ΕΤΙΕΝ - ΣΤΑΣΒΟΥΡΓΟ (ΑΣΣΟΣ) 1.80


#John

0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου