Pages

    Welcome to Betmania Blog

Ads 468x60px

Τρίτη 21 Νοεμβρίου 2017

Στην πιο δύσκολη στροφή!


Καλό απόγευμα! Δεν μου πήγε καθόλου καλά το Σαββατοκύριακο για να είμαι ειλικρινής. Χθες, από επιλογή δεν έδωσα κάτι αν και είχα διαλέξει δύο σημεία αλλά στο παρά 5 δεν τα έβαλα. Σήμερα, μεγάλη μέρα, δεν γινόταν να απέχω!

Νίκη για την κατάκτηση της τρίτης θέσης  θα επιδιώξει να πάρει σήμερα το βράδυ η Μονακό με αντίπαλο την Λειψία. Οι δύο ομάδες, που δεν θυμίζουν σε τίποτα τα περσινά τους πρόσωπα, θα παλέψουν στο μεταξύ τους παιχνίδι να σώσουν την φετινή πορεία στην Ευρώπη. Όποια καταφέρει να πάρει τους τρεις βαθμούς, θα έχει το πάνω χέρι αρχικά για την τρίτη θέση που οδηγεί στο Γιουρόπα Λίγκ και στην συνέχεια, θα περιμένει ένα ενδεχόμενο στραβοπάτημα στην Τουρκία της Πόρτο, για να φτάσει να διεκδικεί και την δεύτερη θέση. Τέτοιας σημασίας παιχνίδια η Μονακό τα έχει και θεωρώ ότι είτε εύκολα είτε δύσκολα να κάμψει την αντίσταση της Γερμανικής ομάδας. 

Δεύτερη επιλογή, κόρνερ. Στο Σεβίλλη - Λίβερπουλ, βρίσκω μια πολύ επιλογή το να κερδίσει 5 κόρνερ στον αγώνα η Λίβερπουλ. Δεν θα πάει να αμυνθούν οι Άγγλοι στην Ισπανία αφού αν αποσπάσουν βαθμό σήμερα, ουσιαστικά θα βρεθούν στην επόμενη φάση. Η επίθεση είναι το δυνατό σημείο της ομάδας του Κλοπ θα αυτό θα προσπαθήσω να εκμεταλλευτώ.

2259) ΜΟΝΑΚΟ - ΛΕΙΨΙΑ (ΑΣΣΟΣ) 2.30
2240) ΣΕΒΙΛΛΗ - ΛΙΒΕΡΠΟΥΛ (ΛΙΒΕΡΠΟΥΛ ΚΟΡΝΕΡ 5) 1.60


#Roman 

0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου