Pages

    Welcome to Betmania Blog

Ads 468x60px

Κυριακή 19 Νοεμβρίου 2017

Χορταστική Βαλένθια χαρίζει over

Χαίρεται. Σίγουρα πιο ενδιαφέρον το σημερινό κουπόνι σε σχέση με τον χθεσινό, αφού λείπουν τα ντέρμπι και μαζεύτηκαν παιχνίδια μεγάλη σημασίας για πολλές ομάδες.

Η πιο φορμαρισμένη ομάδα στην Ισπανία μαζί με την Μπαρτσελόνα είναι αναμφισβήτητα η Βαλένθια η οποία είναι ο ορισμός του χορταστικού ποδοσφαίρου. Κερδίζει ασταμάτητα και στα περισσότερα από τα παιχνίδια της μπαίνουν τουλάχιστον τρία τέρματα. Σε αντίθεση με την σημερινή γηπεδούχο, που αν και δέχεται εύκολα γκολ, δυσκολεύεται απίστευτα να σκοράρει ανεξαρτήτως δυναμικότητας αντιπάλου. Πρέπει να κάνει ένα δυναμικό come back αρχής γενομένης από σήμερα. Η Βαλένθια, σε κλασικό μοτίβο, θα βρει σίγουρα δίχτυα και ίσως συνεχίσει το αήττητο σερί της.

Η δεύτερη επιλογή μου είναι κόρνερ από την αναμέτρηση της Γουότφορντ με την Γουέστ Χαμ. Over 9.5 θεωρώ πως είναι μια χαρά. Θα έχει φάσεις το παιχνίδι και ειδικά οι γηπεδούχοι, που έχουν μια τάση να μπαίνουν φουριόζοι στο ξεκίνημα των αγώνων τους. Μερικά θα βρει και η Γουέστ Χαμ που δεν θα παραταχθεί σε ρόλο κομπάρσου στο απογευματιάτικο παιχνίδι. Για να κερδίσεις την Γουότφορντ, πρέπει να παίξεις και να διεκδικήσεις αυτό που σου αναλογεί.

911) ΕΣΠΑΝΙΟΛ - ΒΑΛΕΝΘΙΑ (OVER) 1.60
916) ΓΟΥΟΤΦΟΡΝΤ - ΓΟΥΕΣΤ ΧΑΜ (ΚΟΡΝΕΡ 9.5) 1.65


#Roman

0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου