Pages

    Welcome to Betmania Blog

Ads 468x60px

Τετάρτη 22 Νοεμβρίου 2017

Ο πόλεμος του Over

Γεια σας! Επιστροφή σήμερα μετά από μία μέρα απουσίας καθώς η χθεσινή αγωνιστική είχε μόνο ένα ματς, το οποίο, κατά τη γνώμη μου δεν ήταν άξιο πονταρίσματος. Στα σημερινά... Αγωνιστική 11 αναμετρήσεων απόψε. Τι να πρωτοδούμε σήμερα τα ξημερώματα?! Χωρίς υπερβολές αν μπορούσα θα πρότεινα για σήμερα τετράδα, για να μην πω 5αδα...

Λοιπόν συγκεκριμένα:
 Στη Φιλαδέλφεια θα γίνει το ένα από τα δύο ντέρμπι της αγωνιστικής με τους Σίξερς να φιλοξενούν το Πόρτλαντ. Ένας λόγος που προτείνω το Over...  είναι επειδή οι Σίξερς τις δύο τελευταίες αγωνιστικές έκαναν φοβερά ματς, όπως αυτό με το Γκόλντεν Στέιτ. Παρόλο που χάσανε αν ρίξει κανείς μια ματιά στα δωδεκάλεπτα θα δει πως έβαλαν 47 πόντους στο πρώτο δωδεκάλεπτο(!) και μάλιστα με εξαίρεση το 3ο κέρδισαν, στον τομέα του σκοραρίσματος, τους πρώην πρωταθλητές. Φέτος πιστεύω πως εκτός από την είσοδό τους στα play-offs οι δύο ρούκι, Σίμονς και Εμπίντ, αγώνα με τον αγώνα θα δούμε να κάνουν σπουδαία πράγματα και γι αυτό καλό θα ήταν να στηρίξουμε τα πονταρίσματά μας εκεί. Από την άλλη βέβαια δεν χρειάζεται να πούμε πολλά για τους Μπλέιζερς καθώς μια ματιά στα αποτελέσματά τους θα σας πείσει.

Στη συνέχεια θα ασχοληθούμε με τον αγώνα που θα παρακολουθήσουν όλοι οι φαν της "σπυριάρας"! Οι Θάντερ φιλοξενούν στην Οκλαχόμα τους Γουόριορς σε μια αναμέτρηση για γερά νεύρα. Η πρόταση μου δεν θα μπορούσε να ήταν διαφορετική από Over..... Με σχεδόν όλους τους αστέρες ετοιμοπόλεμους, με εξαίρεση βέβαια τον Ντουράντ, ο οποίος είναι αμφίβολος, είμαι σίγουρος πως θα γίνει μία μάχη που θα προσφέρει πολύ επίθεση! Όλοι γνωρίζουμε πόσο πολύ θέλει ο Γουέστμπρουκ να κερδίσει τους πρωταθλητές και πόσο μάλλον τον πρώην συμπαίκτη του, που τον πρόδωσε πριν μερικά χρόνια. Πόσο μάλλον τώρα που θα έχει βοήθεια και από τον Τζορτζ και τον Αντονι.

Philadelphia 76ers - Portland Treil Blazers (Over 206.5) 1.72
Oklahoma City Thunder - Golden State Warriors (Over 216.5) 1.60

#Mr.America


.)

0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου