Pages

    Welcome to Betmania Blog

Ads 468x60px

Σάββατο 18 Νοεμβρίου 2017

Υπάρχει φαβορί έστω και οριακά

Χαίρεται. Προτού αρχίσω να αναλύω τις σημερινές μου εκτιμήσεις, θέλω να σας προετοιμάσω για κάτι στο πολύ κοντινό μέλλον. Σε πολύ μικρό διάστημα, θα τα λέμε σε ζωντανές εκπομπές σε νέα πλατφόρμα για λογαριασμό φυσικά του Betmania! Spoil free (Τα live πονταρίσματα θα πάρουν φωτιά). Αυτά στα κοντά που λένε. Μείνετε συντονισμένοι για νεότερα.
Αφού είπα πιο πάνω αυτά που είχα να ανακοινώσω, προχωρώ στην δυάδα μου για σήμερα. Θα ξεκινήσω με το ντέρμπι της Μαδρίτης. Ένα ξεχωριστό παιχνίδι είναι το αποψινό διότι βρίσκει τους δύο "μονομάχους" σε μια δύσκολη στροφή της σεζόν. Η Ατλέτικο από τη μια, που δεν μπορεί με τίποτα να βρει πατήματα και που πολλές φορές αδικεί τον εαυτό της, με την παρατεταμένη μέτρια απόδοση που έχει ενώ από της άλλη, η Ρεάλ του Ζιζού, που παρουσιάζει μια κοιλιά κυρίως τον μήνα Οκτώβριο, από τα μέσα δηλαδή και έπειτα. Στο μεταξύ τους παιχνίδι, θεωρώ πως θα επικρατήσει η προσωπικότητα των παικτών και χωρίς καμιά αμφιβολία, το πάνω χέρι σε αυτόν τουλάχιστον τον τομέα, τον έχει η Ρεάλ. Κούραση θα υπάρχει, αφού αμφότερες τροφοδότησαν τις εθνικές ομάδες με ποδοσφαιριστές για τα προκριματικά του Παγκοσμίου Κυπέλλου, πράγμα που με κάνει να απομακρύνομαι περισσότερο από τις επιλογές των γκολ. Στο ζύγι, με κέρδισε η Ρεάλ.

Από το ένα ντέρμπι, θα σας πάω σε αυτό της Ιταλίας και της Ρόμα με την Λάτσιο. Εδώ τα πράγματα είναι τελείως διαφορετικά. Σε καταπληκτική κατάσταση και οι δύο, πηγαίνουν από νίκη σε νίκη και μοιάζουν τον τελευταίο καιρό σεληνιασμένες κυριολεκτικά. Χάρμα οφθαλμών, από την μέση και μπροστά που παρουσιάζουν μαθήματα αντεπιθέσεων. Λόγω, ότι οι αποδόσεις είναι χαμηλές για over θα πάω στα κόρνερ που εξαιτίας του ρυθμού που δίνουν στους αγώνες τους, θαρρώ θα επαληθευτούν. Μια καλή περίπτωση είναι να πάρει η ομάδα 2 σύνολο 5 κόρνερ η εναλλακτικά μπορείτε να πάτε και στο over 10,5 του 1.85. Εγώ, θα κρατήσω το πρώτο.

762) ΡΟΜΑ - ΛΑΤΣΙΟ (OMAΔΑ 2 ΚΟΡΝΕΡ 5) 1.60
804) ΑΤΛΕΤΙΚΟ ΜΑΔΡΙΤΗΣ - ΡΕΑΛ ΜΑΔΡΙΤΗΣ (ΔΙΠΛΟ) 2.15


#Roman 



0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου