Pages

    Welcome to Betmania Blog

Ads 468x60px

Κυριακή 19 Νοεμβρίου 2017

Κυριακή, καφές και Γιούβε

Καλημέρα σε όλους! Ο απολογισμός χθες ήταν 50% επιτυχία. Δεν ήταν καλή ημέρα αφού ναι μεν περάσαμε την Όλνταμ σχετικά εύκολα αλλά κόλλησε το θέμα στην δύσμοιρη Έπεν.

Σήμερα, βρίσκω την Γιουβέντους στο 1.60 και αν και δεν προτιμώ και πολύ το σημεία, την Γιούβε μετά την νίκη της Νάπολι χθες, θα την ακολουθήσω. Δεν την παίρνει την μεγάλη κυρία νέα απώλεια βαθμών αφού ήδη με τα δικά της λάθη έχει κάνει την Νάπολι να σκέφτεται μακροπρόθεσμα. Αν και καλείται να περάσει από μια δύσκολη έδρα όπως αυτή της Σαμπτόρια, θα βρει τον τρόπο να πάρει τον τρίποντο και να φύγει με τους τρεις βαθμούς στο τσουβάλι της. Απουσίες δεν έχει, θα παραταχθεί πλήρης με εξαίρεση την απουσία του Πιάνιτσ που ταλαιπωρείται από έναν τραυματισμό στον μηρό.

Στην Σεγούντα Ντιβισιόν, η Οσασούνα κοντράρεται με την Αλκορκόν στην έδρα της στο πλαίσιο της 15ης αγωνιστικής. Την νίκη και μόνο την νίκη βλέπουν οι γηπεδούχοι αφού κάθε απώλεια βαθμών από εδώ και στο εξής θα παίξει καθοριστικό ρόλο για την μετέπειτα πορεία και τον πρωταθλητισμό. Η Αλκορκόν είναι μια ομάδα που δεν σκοράρει συχνά και θα βρει μπροστά της την καλύτερη άμυνα στο πρωτάθλημα και ταυτόχρονα την μοναδική ομάδα με μονοψήφιο αριθμό τερμάτων στα μετόπισθεν. Ομολογουμένως δύσκολο το έργο.

881) ΣΑΜΠΝΤΟΡΙΑ - ΓΙΟΥΒΕΝΤΟΥΣ (ΔΙΠΛΟ) 1.60
937) ΟΣΑΣΟΥΝΑ - ΑΛΚΟΡΚΟΝ (ΑΣΣΟΣ) 1.75


#John



0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου